Vilkår

Her finder du handelsbetingelser for køb af tjenesteydelser hos Københavns Fødeklinik.

Senest revideret 5. oktober 2018

Generelle oplysninger

Københavns Fødeklinik ApS
Stenosgade 9, st. th.
1616 København V
Etableret i 2018
Tlf.: 53538470
E-mail: info@københavnsfødeklinik.dk
CVR: 39906791

Tavshedspligt

Københavns Fødeklinik har tavshedspligt i forhold til personlige og helbredsmæssige forhold. Københavns Fødekliniks jordemødre har altid gyldig autorisation og autorisationsnummer kan udleveres til kunder efter ønske.

Arrangementer, kurser og workshops

Din tilmelding til kurser, workshops og arrangementer er gyldig, når du har betalt første rate (eller det fulde beløb). Det sker automatisk ved din tilmelding.

Ved tilmelding til arrangementer (fødselsforberedelse mv.) gælder almindelig 14 dages fortrydelsesret. Dvs. at du kan fortryde dit køb op til 14 dage, efter du har tilmeldt dig. Fortrydelse af køb skal ske ved henvendelse til klinikken pr. mail på info@københavnsfødeklinik.dk. Dog opkræver vi et administrationsgebyr på 10 % af kursusprisen, hvis du fortryder din deltagelse senest 14 dage før arrangementets start.

Du kan ikke afmelde dig en workshop, et kursus eller et arrangement, når der er under 14 dage til afviklingen af arrangementet. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt.

Hvis du ønsker at afmelde dig et arrangement, når der er mindre end 14 dage til arrangementet, grundet fødsel eller sygdom, skal der foreligge lægeerklæring eller indlæggelsespapirer, ellers refunderes det indbetalte beløb ikke.

Aflysning eller ændringer i arrangementer

Kurser, workshops og arrangementer afvikles på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. I det tilfælde, at Københavns Fødeklinik er nødt til at aflyse et arrangement, vil du få det fulde indbetalte beløb retur.

Tidsbestilling og afbestilling

Booking af konsultationer, akupunktur, scanninger mv. kan ske ved telefonisk henvendelse til klinikken og ved online booking via systemet EasyMe.

Aflysning af konsultationer og behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingens start. Aflysning kan, hvis du har booket online, gøres online. Ellers kan aflysning ske pr. mail eller telefon.

Ved udeblivelse uden forudgående aflysning faktureres det fulde beløb for behandlingen.

Ved udeblivelse pga. akutte graviditetsgener eller fødsel, kan du ekstraordinært undgå at blive faktureret det fulde beløb ved henvendelse til klinikken og fremvisning af dokumentation.

Specifikt for modningsakupunktur:

Ønsker du at afmelde din tid til modningsakupunktur, skal du henvende dig til klinikken. Hvis du er gået i fødsel kan du afmelde din tid uden yderligere beregning. Vi opfordrer til, at du kontakter klinikken så hurtigt som muligt.

Hvis du er utilfreds

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen, skal du rette henvendelse til Københavns Fødeklinik på mail info@københavnsfødeklinik.dk

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

Læs vores privatlivspolitik her.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Københavns Fødeklinik på mail info@københavnsfødeklinik.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
e-mail: kfst@kfst.dk https://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til- Forbrugerklagenaevnet

Standardfortrydelses-
formular

Københavns Fødeklinik
Stenosgade 9, st. th.
1616 Kbh. V

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om levering af følgende tjenesteydelser:

Modtaget den
Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Dato

Alle rettigheder forbeholdt Københavns Fødeklinik · Grafik af Julie Secher Kau · Webdesign af Camille Viktoria
Københavns Fødeklinik ApS · Stenosgade 9, 1616 København V · Tlf. 53538470 · CVR: 39906791