Hjemmefødsel

Forestil dig at fylde et kar med 500 liter varmt vand i jeres egen stue, kunne spise hvad der passer dig fra dit eget køleskab og hvile dig på din egen hovedpude.

Forestil dig at have veer, mens du vugger i din egen vindueskarm og ser ud over den udsigt, du kender så godt.

Forestil dig, hvordan du og din partner, støttet af en jordemoder, der kender jer og jeres behov, kan række armene ned gennem det varme vand i karret og modtage jeres lille kærlighedsbarn, lige der hvor barnet skal leve og bo.

Måske har du læst om, at det at føde hjemme nedsætter risikoen for unødige indgreb under fødslen og alvorlige komplikationer? Klinikkens jordemødre, der alle elsker hjemmefødsler, er trænede og erfarne i, hvornår det er sikkert at blive hjemme, og hvornår det er bedst af overflytte til hospitalet.

Føder I med Københavns Fødeklinik, er det en jordemoder, I kender, der kommer ud til jer, når I ringer og siger, at fødslen er i gang. Vi har inden terminsperioden været på hjemmebesøg og sammen snakket om, hvordan vi bedst indretter jeres hjem til den store begivenhed. I kan låne et oppusteligt fødekar af os og skal blot selv stå for tilslutning af ren vandslange og en såkaldt liner i karret. Begge dele kan købes her.

Jordemoderen medbringer til hjemmefødsel alt relevant medicinsk udstyr og forlader først jeres hjem, når den lille og I er velbefindende nogle timer efter fødslen. Har I større søskende, som I gerne vil dele fødslen af lillebror eller lillesøster med, er hjemmefødsel også et oplagt valg.

FØD MED EN JORDEMODER, I KENDER,
HJEMME HOS JER SELV

FØD MED EN JORDEMODER, I KENDER, HJEMME HOS JER SELV

Alle rettigheder forbeholdt Københavns Fødeklinik · Grafik af Julie Secher Kau · Webdesign af Camille Viktoria
Københavns Fødeklinik ApS · Stenosgade 9, 1616 København V · Tlf. 53538470 · CVR: 39906791